Riemurasia on suosittu suomenkielinen viihdesivusto, joka sai alkunsa vuoden 2003 huhtikuussa. Riemurasiaan rekisteröityneiden käyttäjien määrä ylitti 100 000:n rajan 21.8.2008. 200 000:n käyttäjän raja ylittyi 15.3.2009.

Riemurasia koostuu neljästä osasta; Jylppy-Galleriasta, Kaatopaikasta, Peliapajasta ja Rasiatubesta, jossa on linkitettyjä videoklippejä Riemurasian ulkopuolisista videopalveluista. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida ja äänestää Riemurasiassa, sekä lähettää sisältöä Jylppy-galleriaan. Linkkejä voi lähettää ilman rekisteröitymistä Kaatopaikkaan, Rasiatubeen sekä Peliapajalle.

Riemurasia uudistui täysin kesäksi 2008. Vanha ulkoasu pistettiin uusiksi, ja lisäksi käyttäjille tehtiin omat käyttäjäsivut, johon voi laittaa profiilikuvan itsestään tai jostain muusta. Muut käyttäjät voivat kommentoida kuvaa ja vaikkapa keskustella toisilleen kommenteilla. Maaliskuussa 2009 Riemurasiaan tuli myös chat, joka on tarkoitettu rekisteröityneille Riemurasian käyttäjille.

Riemurasian K15-sisältö on sensuroitu ei kirjautuneilta käyttäjiltä, sekä kirjautuneilta alle 15-vuotiailta käyttäjiltä. Yli 15 vuotta täyttäneet voivat laittaa sensuroinnin päälle omista asetuksista.